Karriere
Om Norisol
Afdelinger / Kontakt

Vi opruster i Midtjylland

Dato: 10. august 2021
 

Norisol har oprettet en afdeling i det midtjyske – tæt på Aarhus og har nu 8 afdelinger i hele Danmark.
 
Vores nye afdeling i Aarhus-området er nu færdigetableret og klar til at servicere kunder i det Midtjyske. Afdelingen vil primært koncentrere sig om isolering af HVAC-installationer for VVS-, ventilation- og industrikunder.
 
Vi har fået en fantastisk start i vores nye Aarhus-afdeling, hvor vi både oplever en god efterspørgsel hos kunderne og har formået at tiltrække dygtige og erfarne medarbejdere fra lokalområdet.” Udtaler Regionsdirektør Daniel Lowe.
 
Og netop medarbejderne er nøglen til, at det nu er muligt at indtage et større geografisk marked i Jylland. Pt. er der 7 medarbejdere tilknyttet afdelingen, som alle er erfarne montører, der kan udføre alle standardopgaver indenfor VVS, ventilation og dertilhørende opgaver, som brandlukninger og spjældopgaver.
 
Hertil tilføjer Daniel Lowe: ”Norisol er kendt for kvalitet, fleksibilitet og kundetilfredshed. Og derfor har vi også langvarige kunderelationer, som har fulgt os i årtier. Vi ser meget frem til at etablere nære kunderelationer i Midtjylland, som også kan vare længe. For os handler det om at have et godt partnerskab, hvor vi er fælles om projekterne og tager ansvar for at de bliver gennemført bedst muligt.
 
Vores værksted i Fredericia står for fremstilling af aluminiums- og stålbeklædninger, som oftest leveres fra dag til dag.  Vi råder over alt moderne udstyr til forarbejdning af alle typer tyndplade.
Vi foretager også udskærings- og tilpasningsopgaver, som ikke kan klares mekanisk. Her træder vores dygtige medarbejdere på værkstedet til med en imponerende håndværksmæssig tilgang.
 
I spidsen for det erfarne hold i Aarhus står Projektleder Aage Dall, som har været i branchen i 28 år.
Aarhus-afdelingens adresse er: Høgemosevej 29, 8380 Trige.

Del på Facebook  Del på LinkedIn
Forrige
5. maj 2022
Norisol engagerer erfaren branchemand
Jesper Øland, som i 14 år var adm. direktør i Persolit, skal rådgive Norisol fremover.
Læs indlæg
17. januar 2022
Norisol rykker ind i Esbjerg
Norisol A/S har oprettet en afdeling i Esbjerg, som et led i strategien om at ekspandere geografisk og har nu 9 afdelinger i hele Danmark.
Læs indlæg
10. august 2021
Vi opruster i Midtjylland
Norisol har oprettet en afdeling i det midtjyske – tæt på Aarhus og har nu 8 afdelinger i hele Danmark. Afdelingen vil primært koncentrere sig om isolering af HVAC-installationer for VVS, ventilation og industrikunder.
Læs indlæg
CVR nr. DK 80 14 92 12
info@norisol.dk
+45 70 11 77 44
     
Norisol A/S
Mileparken 20E
2740 Skovlunde
Region Øst
Industrivej 33
4230 Skælskør
Region Syd
Værkstedsvej 1
7000 Fredericia
Region Nord
Langerak 85
9900 Frederikshavn
Norisol | Mileparken 20E | 2740 Skovlunde | Tlf.: +45 70 11 77 44