Karriere
Om Norisol
Afdelinger / Kontakt

Tyndplade

Hurtige fakta om

Tyndplade

  • Høj kvalitet
  • Konkurrencedygtige priser
  • Levering til tiden
  • Specialfremstilling efter mål

Indhent tilbud

Kontakt os og vi hjælper dig med at træffe den rigtige beslutning.

Pladeværksteder

Beklædning af isoleringen er ofte nødvendig – både af hensyn til materialernes holdbarhed og eventuelle tekniske- eller hygiejnekrav, vejrforhold mv., men også af æstetiske årsager. Her kan der være tale om forskellige former for coating, beklædning med pvc-folie mv., men ofte beklædes med kapper af tyndplade. Pladekapperne specialfremstilles på vores egne værksteder, hvor vi råder over alt moderne udstyr til forarbejdning af alle typer tyndplade.


Der er også udskærings- og tilpasningsopgaver, som ikke kan klares mekanisk. Her træder vores dygtige medarbejdere på værkstedet til med en imponerende håndværksmæssig tilgang. Her er tale om ægte håndværk.

Find kontaktpersoner

Bearbejdning af tyndplade

Klippe, bukke, valse, sikke, osv.

Der er mange processer i udførselen af teknisk isolering, hvilket stiller krav til maskinerne, men også til medarbejderne, som ofte må tage stilling til, hvilken type løsning, der bør anvendes i den givne situation. På tyndpladeværkstederne produceres der til mange typer opgaver, hvor i særdeleshed materialer til brug for opgaven er en væsentlig del af arbejdet. Pladekapper, bøjninger, pladebeklædning og flangekasser specialfremstilles og afleveres til skibene og i industrien.

 

Beklædning af isolering er ofte nødvendig – både af hensyn til materialernes holdbarhed og eventuelle tekniske- eller hygiejnekrav, vejrforhold m.v., men også af æstetiske årsager. Her kan der være tale om forskellige former for coating, beklædning med pvc-folie mv., men ofte beklædes med kapper af tyndplade.

 

Kreative og løsningsorienterede

Vores dygtige medarbejdere er vores styrke. Ud over tekniske isolatører, består vores produktionsteam også af blikkenslagere og kleinsmede. Fælles for dem alle er deres løsningsorienterede, opfindsomme og ansvarsfulde tilgang til opgaverne.

 

Alle former for metaller

Laserskæring, svejsning og lodning er nogle af de bearbejdningsmetoder vi benytter. Tyndpladeværkstederne arbejde med alle former for metaller i op til 3 mm tykkelse - bl.a. galvaniseret plade, zink, rustfrit stål, aluminium, messing og kobber. Processerne er automatiserede ved hjælp af CNC-styrede klippe- og bukkemaskiner.

 

Forskellige typer opgaver

Opskriften er den samme, uanset branchen. Vi løser opgaver i stort set alle brancher - men især det maritime, byggeriet og industrien efterspørger vores skræddersyede løsninger. Selvom kravet til produkterne er af meget vekslende karakter, er det ikke noget problem at leve op til kundernes forventning om god kvalitet og fleksibilitet. Sidstnævnte gælder både når det kommer til leveringstiden, men også ved særlige ønsker og krav, som imødekommes med faglighed og erfaring. Opskriften er derfor altid den samme: kompetente medarbejdere, gode materialer og professionelt udstyr.

CVR nr. DK 80 14 92 12
info@norisol.dk
+45 70 11 77 44
     
Norisol A/S
Smedeland 11
2600 Glostrup
Norisol A/S
Cikorievej 70
5220 Odense
Region Øst
Industrivej 33
4230 Skælskør
Norisol A/S
Vodbindervej 4
9850 Hirtshals

 
Region Syd
Værkstedsvej 1
7000 Fredericia
Region Nord
Langerak 85
9900 Frederikshavn
Norisol A/S | Smedeland 11 | 2600 Glostrup | Tlf.: +45 70 11 77 44