Produktion
Karriere
Om Norisol
Afdelinger / Kontakt

Travlhed trods Corona

Dato: 4. marts 2021

Norisol har travlt på trods af Corona

Trods Corona-krisen er der meget travlt hos Norisol i Region Øst, der primært leverer teknisk isolering og stillads til industrien og energisektoren.
”Det er lykkedes os at undgå Covid-19 ved at udvise ansvarlighed og forsigtighed. Vi har nogle fantastiske medarbejdere, som har forstået vigtigheden af at overholde vores interne forholdsregler. Det er jeg meget taknemmelig for, for det ville være en katastrofe, hvis vi skulle have lukket vores produktion ned, lige nu hvor vi har så travlt med at servicere vores kunder.” Udtaler Direktør for Region Øst Lars Ørtoft Jensen.
Det er særligt på raffinaderier, kraftvarmeværkerne og større industrianlæg, at der er godt gang i arbejdet med teknisk isolering. Selvom landet er ramt af en sundhedskrise, skal der f.eks. alligevel foretages løbende vedligeholdelsesarbejde og det betyder at der lige nu er rekordtravlt i regionen.
En løbende udfordring vi har, er at skaffe den nødvendige arbejdskraft. Og på trods af stigende ledighedstal har det ikke gjort det nemmere for Norisol. Det betyder, at vi må tænke kreativt ved at låne gode folk fra andre regioner og samarbejde med mandskabsfirmaer, som kan hjælpe i spidsbelastninger. Regionen er helt oppe på at beskæftige 213 mand, som består af tekniske isolatører og stilladsmontører. Norisol beskæftiger samlet ca. 500 medarbejdere.
”Jeg er utrolig glad for, at vi kun i en meget kort periode har måtte gøre brug af hjemsendelser i denne tid. Fordi vi er landsdækkende og opererer i forskellige brancher og discipliner, har vi ofte mulighed for at omrokere medarbejdere, hvis de er fleksible.  Det betyder, at vores medarbejdere kan føle sig trygge og det giver jo helt klart en større arbejdsglæde.” Uddyber Lars Ørtoft Jensen.
Del på Facebook  Del på LinkedIn
Forrige
15. april 2021
Akustik- og støjspecialist fejrer 40-års jubilæum i Norisol
Det er en stor begivenhed og præstation at kunne opnå et 40-års jubilæum i dag. Vi værdsætter meget at en medarbejder vælger at bruge hele sit arbejdsliv i Norisol. Peter har været én af grundpillerne i at Norisol er blevet så vigtig en spiller på markedet – det er både hvad angår hans kompetencer i
Læs indlæg
25. marts 2021
Norisol Bygger på Absalon i Kalundborg
Norisol er lige nu i gang på det næsten 5000m2 store byggeri i Campus Kalundborg, som skal rumme Professionshøjskolen Absalon med studerende særligt indenfor bioteknologi.
Læs indlæg
18. marts 2021
Norisol hjælper eldrevne havnebusser i drift
Norisol har foretaget reparationer af termisk isolering på rør, frostsikring af batterirum samt brandisolering på Havnebusserne.
Læs indlæg
CVR nr. DK 80 14 92 12
info@norisol.dk
+45 70 11 77 44
     
Norisol A/S
Mileparken 20E
2740 Skovlunde
Region Øst
Industrivej 33
4230 Skælskør
Region Syd
Værkstedsvej 1
7000 Fredericia
Region Nord
Langerak 85
9900 Frederikshavn
Norisol | Mileparken 20E | 2740 Skovlunde | Tlf.: +45 70 11 77 44