Produktion
Karriere
Om Norisol
Afdelinger / Kontakt

Træ og møbler

Hurtige fakta om

Træ og møbler

  • Kvalitetshåndværk
  • Specialviden til den maritime branche
  • Professionel maskinpark
  • Specialfremstilling efter mål og design

Indhent tilbud

Kontakt os og vi hjælper dig med at træffe den rigtige beslutning.

Når godt håndværk og teknologi går hånd i hånd

I vores Træ- og Møbelproduktion i Frederikshavn har vi specialiseret os i alt til den maritime branche. Vores møbelproduktion producerer et bredt sortiment af højkvalitetsmøbler til alle typer skibe. Produktionen fremstiller alle typer faste møbler til kahytter, messer, restauranter, lounges, barer, bro, vaskeri, m.fl. Møblerne leveres ofte som komplette samlede pakker til kunderne.

Udover møbler til skibe fremstiller vi desuden indretningsløsninger til andre brancher.

Produktionens maskinpark sætter os i stand til at serieproducere møblerne tilpasset kundens præferencer i materiale og farver. Afhængigt af skibenes og projekternes karakter fremstiller vi også skræddersyede løsninger i laminat og mange forskellige træsorter.

Herudover har vi dygtige snedkere, som kan udføre dekorationsopgaver, hvor træ udskæres og dekoreres efter traditionelle metoder.

Download vores Produktkatalog

Find kontaktperson
Norisol råder over kompetente håndværkere, der har den vigtige viden om det gamle håndværk, og som samtidig har det rigtige specialværktøj. Vi kan derfor tilbyde alle former for træarbejde, både til restaurering af gamle skibe og indretning på nye skibe, hvor man ønsker at have det gedigne, maritime look.
Vi kan ligeledes tilbyde alle former for træarbejde på luksusfartøjer, lige fra lægning af ny teaktræsdørk, reparationer, billedskærerarbejde, opbygning af træskibsskrog, kalfatringsarbejde etc.
Norisol råder også over et komplet udstyret værksted til møbelfabrikation, ligeledes rettet mod det maritime. Fra vores værksted tilbyder vi alt fra indretning af styrehusets faciliteter med kortbord, indbygning af instrumenter og andet udstyr, til isolering, totalindretning og montering af alt udstyr på skibe. Vi hjælper også gerne med forslag til opbygning, indretning og materialevalg, også når de moderne materialer skal indgå i en højere enhed med det gode, traditionelle træhåndværk.
CVR nr. DK 80 14 92 12
info@norisol.dk
+45 70 11 77 44
     
Norisol A/S
Mileparken 20E
2740 Skovlunde
Region Øst
Industrivej 33
4230 Skælskør
Region Syd
Værkstedsvej 1
7000 Fredericia
Region Nord
Langerak 85
9900 Frederikshavn
Norisol | Mileparken 20E | 2740 Skovlunde | Tlf.: +45 70 11 77 44