Karriere
Om Norisol
Afdelinger / Kontakt
 
 
 
 
 
 
 

Teknisk Isolering – den hurtigste vej til energibesparelser

Teknisk isolering betaler sig – bogstaveligt talt.
Får du varme- og kuldeisoleret, vil du hurtigt se resultater økonomisk såvel som i det store klimaregnskab.
Herudover hjælper støj og brandisoleringen på indeklimaet og sikkerheden.
 
Læs mere om teknisk isolering nedenfor, eller find allerede nu en specialist – vi hjælper dig gerne med alle dine spørgsmål eller forespørgsler inden for teknisk isolering.

Udtalelser fra vores kunder

Se vores kunder
””Selve udførelsen af deres job er kanon. Norisol har en faglig stolthed, der sættes pris på. De kender til vores virksomheds anlæg, hvorfor vi har et godt partnerskab” 

Større industrikunde

Norisol er seriøse og professionelle, og de er omstillingsparate og servicemindede. Man kan altid stole på hvad Norisol lover”

Større industrikunde

Teknisk isolering er et håndværk som kræver fagfolk

Disciplin: *

Aktuelle kundeprojekter

Se flere projekter
Kabys ombygninger - Thetis klassen
Spabad på fisketrawler
Isolering på Carlsberg
Isolering på Arla Foods
Anchor

Fordelene ved teknisk isolering er mange:

  • Store energibesparelser
  • Reducering af varme- og kuldetab
  • Bedre indeklima i bygninger
  • Øget sikkerhed (ved brandisolering)
  • Nedsat risiko for dannelse af kondens, som ellers kan medføre store (og dyre) skader

Mere om teknisk isolering


Teknisk isolering er et omfattende kompetenceområde, hvor vi med vores lange erfaring tilbyder dig udførelse af professionelle løsninger mod varmetab, kuldetab, støj og brand. Med teknisk isolering opretholdes den korrekte drifttemperatur i systemet. Ved installering af korrekt teknisk isolering nedbringer du dit energiforbrug og forbedrer indeklimaet. En effektiv varme- eller kuldeisolering giver altså hurtige resultater på økonomisiden. Tilbagebetalingstiden på investeringer i teknisk isolering er overraskende hurtig, og så tæller det naturligvis også på miljøregnskabet, hvor CO2-udslippet reduceres væsentligt.

Valget af isoleringsmateriale varierer efter opgavens karakter, indholdets og omgivelsernes temperatur, samt hvor anlæggene befinder sig rent fysisk. Der kan f.eks. være tale om rørinstallationer, kølerum, ventilations- eller køleanlæg, skibe, tankanlæg, klimaskærm osv.

Beklædning af isoleringen er ofte nødvendig – både af hensyn til holdbarheden og eventuelle tekniske krav eller hygiejnekrav, vejrforhold mv., men også af æstetiske årsager. Her kan der være tale om forskellige former for coating, beklædning med pvc-folie mv., men ofte beklædes med kapper af tyndplade. Pladekapperne specialfremstilles på vores egne værksteder, hvor vi råder over alt moderne udstyr til forarbejdning af alle typer tyndplade.

Læs mere om vores produktionsfaciliteter 
 

Teknisk isolering – individuelle løsninger og kvalitet i højsædet


Vi gør det nemt for dig og tager os af alt lige fra projektering og dimensionering til udførelse af arbejdet, hvad enten det drejer sig om nyanlæg, ombygning, renovering eller vedligeholdelse.
I samarbejde med dig som vores kunde finder vi de optimale løsninger til de konkrete opgaver. Vores effektive projektteams med kompetente projektledere i spidsen sikrer, at opgaverne udføres til den aftalte tid, kvalitet og pris. Vi efterprøver gerne effekten af vores tiltag med tekniske beregninger, termografi, efterklangs- og støjmålinger etc.
CVR nr. DK 80 14 92 12
info@norisol.dk
+45 70 11 77 44
     
Norisol A/S
Mileparken 20E
2740 Skovlunde
Region Øst
Industrivej 33
4230 Skælskør
Region Syd
Værkstedsvej 1
7000 Fredericia
Region Nord
Langerak 85
9900 Frederikshavn
Norisol | Mileparken 20E | 2740 Skovlunde | Tlf.: +45 70 11 77 44