Karriere
Om Norisol
Afdelinger / Kontakt

Stilladsløsninger til industri og byggeri

Optimale løsninger og sikkerhed i højsædet

Norisol bygger anvendelige og fleksible stilladser – og altid med sikkerheden i højsædet.

Udtalelser fra vores kunder

Se vores kunder
”Uden tvivl Danmarks bedste leverandør af stilladser, der sit amet, ornare consectetur adipiscing elit, sed do eiusmid tempor ut labore et dolore magna aliqua. Quis suspendis risus ultrices viverra maecenas it accumsan. Aliquam tincidunt, augue quis turpis vitae placerat felis diam auctor.

Jacob Juhl-Jensen, JJJ Industri Byg ApS

”Norisol Stillads er som altid professionelle og hurtige, når vi er sent ude eismod tempor incididunt ut labore et dolore miag aliqua. Quis ornare hendrerit, lacus turpis semper nunc, vitae placerat felis diam ut ipsum. In convallis auctor. Donec metis laoreet sed rhoncus. 

Ronja G. Mortensen, Danske Rederier A/S

Stilladser til ethvert projekt - store som små

Læs mere her

Aktuelle kundeprojekter

Se flere projekter
Disciplin: *
Nyt tag til Schlerosehospitalet
Et stort stilladsprojekt
Udfordrende Stilladsprojekt
Stillads og overdækning på Slagelse Sygehus
Anchor

Vores ydelser omfatter blandt andet

  • Industristilladser
  • Hængestilladser
  • Rullestilladser
  • Facadestilladser
  • Arbejdsplatforme
  • Hejs
  • Inddækninger
  • Vejrbeskyttelse
  • Svejsetelte
 
Vores servicepakke inkluderer forskellige former for overdækningssystemer og inddækninger til et utal af formål. Det kunne for eksempel være vejrbeskyttelse, beskyttelse mod nedfaldende byggeaffald samt svejsetelte. Vi kan også levere hejs, lifte, nedfaldsskakter og arbejdsplatforme. For dig betyder det, at vi finder en løsning, der passer præcis til dine behov.
 

Den foretrukne stilladspartner til industrien og byggeriet


En stor del af vores arbejde udføres inden for industri-, bygnings- og olie-/gassektoren. Vores kunder er således fremstillingsvirksomheder, kraftværker, raffinaderier, skibsværfter, byggefirmaer, olie- og gasvirksomheder mv.

Vi ved, at du har behov for fleksibilitet og kreativitet, når det gælder om at gøre bedst brug af dine stilladser. Vi ved også, at det er vigtigt at overholde tidsplaner, og vi giver gerne råd om, hvordan forskellige fag kan udnytte det samme stillads mest effektivt. Eller om hvordan eksisterende stilladser kan udbygges eller ændres og bruges til andre opgaver.
 

Stilladsfirma med sikkerheden i top


Vi råder over eget stilladsmateriel af fabrikat +8, som er fleksibelt og stabilt og yder optimale og sikre arbejdsbetingelser for brugerne. Sikkerheden har topprioritet hos Norisol, og vores sikkerhedsstandarder er ekstremt høje. Vores veluddannede stilladsarbejdere og projektledere er stolte over at leve op til disse standarder. De er klar over deres ansvar om at levere sikre og pålidelige arbejdsbetingelser og bestræber sig samtidigt på at finde innovative og økonomiske løsninger til hver eneste opgave. Vi har særlige computerprogrammer til at hjælpe med at designe og udregne de bedste løsninger.

Kontakt os, og vi kommer gerne med kreative og anvendelige forslag til netop din stilladsopgave. Vores erfaring samt specielle IT-programmer og et yderst fleksibelt og sikkert stilladssystem betyder, at vi sammen med dig finder de optimale løsninger – også dér, hvor tilgængeligheden er kompliceret. Vores effektive projektteams med kompetente projektledere i spidsen sikrer, at entrepriserne udføres til den aftalte tid, kvalitet og pris.
CVR nr. DK 80 14 92 12
info@norisol.dk
+45 70 11 77 44
     
Norisol A/S
Smedeland 11
2600 Glostrup
Norisol A/S
Cikorievej 70
5220 Odense
Region Øst
Industrivej 33
4230 Skælskør
Norisol A/S
Vodbindervej 4
9850 Hirtshals

 
Region Syd
Værkstedsvej 1
7000 Fredericia
Region Nord
Langerak 85
9900 Frederikshavn
Norisol A/S | Smedeland 11 | 2600 Glostrup | Tlf.: +45 70 11 77 44