Karriere
Om Norisol
Afdelinger / Kontakt

Sinus og trapez

Hurtige fakta om

Sinus og trapez

  • Økonomiske priser 
  • Flexible løsninger
  • Bæredygtigt materiale
  • Nemt at montere

Indhent tilbud

Kontakt os og vi hjælper dig med at træffe den rigtige beslutning.

Robuste facader til gode priser

Facader med Sinus og trapezplader er forholdsvist nyt i dansk erhvervssarkitektur. Til gengæld har populariteten været støt stigende gennem de seneste år, hvor stadig flere ikoniske sinusbyggerier har set dagens lys. Sinuspladerne fås i forskellig størrelse profiler (bølgens højde), og du kan vælge mellem flere forskellige belægninger og et bredt udvalg af farver for størst mulig designfrihed. Sinusplader indgår perfekt i kombination med andre facadematerialer.

Find kontaktpersoner

Gennem de seneste år har sinus og trapezplader vundet stort indpas i byggeriet, og det er netop, fordi det er robuste materialer, der ikke slækker på designet. Sinus og trapezplader er stålplader, der kan mixes og matches, som man vil. De står flot alene som tag- eller vægbeklædning, men det passer også godt sammen med din eksisterende bygning. 

Der bliver mere og mere fokus på bæredygtighed, genanvendelse og ressourceforbrug. Når en bygning af udtjent sit formål vil den blive revet ned og fjernet. Tyndplader er nemme at have med at gøre, da de ikke er et affaldsproblem, men en ressource til det næste byggeri. Det være sig i sin eksisterende form eller efter skrotning, da alle tyndplader kan genanvendes 100% uden det går udover materialets egenskaber.

CVR nr. DK 80 14 92 12
info@norisol.dk
+45 70 11 77 44
     
Norisol A/S
Mileparken 20E
2740 Skovlunde
Region Øst
Industrivej 33
4230 Skælskør
Region Syd
Værkstedsvej 1
7000 Fredericia
Region Nord
Langerak 85
9900 Frederikshavn
Norisol | Mileparken 20E | 2740 Skovlunde | Tlf.: +45 70 11 77 44