Karriere
Om Norisol
Afdelinger / Kontakt

Rullestillads - Når flexibilitet er vigtigt

Når flexibilitet er vigtigt

Hurtige fakta om

Rullestillads - Når flexibilitet er vigtigt

  • Den flexible og flytbare løsning
  • Giver stor arbejdsfrihed
  • Sikkerhed i højsædet
  • Altid uddannede montører

Indhent tilbud

Kontakt os og vi hjælper dig med at træffe den rigtige beslutning.

Rullestilladser

Rullestilladser er – som navnet indikerer – nemme at flytte rundt på og er derfor ideelle til for eksempel malerarbejde eller loftsarbejde.

Rullestilladser egner sig godt til de opgaver, hvor brugerne skal have stor arbejdsfrihed, og hvor der er et jævnt og solidt underlag, stilladset kan flyttes rundt på. Norisol bygger rullestilladser, der passer til den opgave, du skal løse – både i forhold til dimensioner og belastningsgrad.

Ønsker du at tale med en medarbejder i stilladssektionen, finder du en oversigt ved at klikke nedenfor.  Vil du læse mere om Norisol som virksomhed, vores værdier og vores historie, finder du mere info om os her »
 
Find medarbejder

Rullestilladser, der overholder lovkrav


Naturligvis overholder alle vores stilladstyper de gældende lovkrav til sikkerhed og brug af stilladset. Vores medarbejdere har gennemgået alle nødvendige uddannelser og certificeringer, så du får tryghed for, at vi har den rette viden og ikke mindst faglige kompetencer til at rådgive dig.

Af same årsag er vores medarbejdere også vores vigtigste ressource, og du vil altid opleve nærværende og kompetent service, uanset hvilken opgave du skal have løst.
 

Kontakt Norisol angående rullestilladser


Vi sætter pris på en personlig dialog med dig som vores kommende kunde, og derfor vil vi meget gerne tale med dig om dit næste projekt.

Kontakt Norisols stilladssektion og hør meget mere om, hvordan vi hjælper dig – det gør du enten ved at udfylde vores kontaktformular eller ved at ringe på telefon 70 11 77 44.
Kontakt stillads
CVR nr. DK 80 14 92 12
info@norisol.dk
+45 70 11 77 44
     
Norisol A/S
Smedeland 11
2600 Glostrup
Norisol A/S
Cikorievej 70
5220 Odense
Region Øst
Industrivej 33
4230 Skælskør
Norisol A/S
Vodbindervej 4
9850 Hirtshals

 
Region Syd
Værkstedsvej 1
7000 Fredericia
Region Nord
Langerak 85
9900 Frederikshavn
Norisol A/S | Smedeland 11 | 2600 Glostrup | Tlf.: +45 70 11 77 44