Produktion
Karriere
Om Norisol
Afdelinger / Kontakt

Puder

Hurtige fakta om

Puder

  • Høj kvalitet
  • Konkurrencedygtige priser
  • Levering til tiden
  • Specialfremstilling efter mål

Indhent tilbud

Kontakt os og vi hjælper dig med at træffe den rigtige beslutning.

Isoleringspuder der bare holder 

Vi specialfremstiller isoleringspuder i vores produktion i Frederikshavn og Fredericia.
Puderne fremstilles ofte til maskin- og motordele, og udformes så de giver mulighed for adkomst til aflæsnings- og reguleringsudstyr.
Du opnår ved brug af isoleringpuder en markant reducering af varmetab og energispil, og samtidig sikrer du dig mod støj og brand.

Find kontaktpersoner

Effektiv isolering er vigtig i industrien og på maritime fartøjer og boreplatforme, hvor der er stor fokus på at reducere varmetab og energispild. Med isoleringspuder fra dette optimeres med få midler. Isoleringspuder kan også reducere udledningen af støj og farlige stoffer, der vil kunne påvirke arbejdsklimaet i negativt. 
 
Isoleringspuder med gode akustiske egenskaber er af stor betydningfor at medarbejderne kan udføre deres opgaver under optimale forhold. Et dårligt arbejdsklima kan have en negativ effekt på ydeevnen, og derfor er det en fordel at benytte isoleringspuder med gode akustiske egenskaber. 
 

Markant reducering af varmetab og energispild med isoleringspuder 

Nye, innovative isoleringspuder til rør, flanger og ventiler forbedrer dog ikke kun arbejdsklimaet, da de også hurtigt tjener sig selv hjem. Det er, med andre ord, en effektiv løsning, der har en meget positiv indvirkning på energispild og varmetab, da de reduceres betragteligt. Derudover er puderne meget nemme at montere, og de kan aftages og genanvendes, hvis området skal inspiceres. 
 

CVR nr. DK 80 14 92 12
info@norisol.dk
+45 70 11 77 44
     
Norisol A/S
Mileparken 20E
2740 Skovlunde
Region Øst
Industrivej 33
4230 Skælskør
Region Syd
Værkstedsvej 1
7000 Fredericia
Region Nord
Langerak 85
9900 Frederikshavn
Norisol | Mileparken 20E | 2740 Skovlunde | Tlf.: +45 70 11 77 44