Karriere
Om Norisol
Afdelinger / Kontakt

Projektkoordinator

Elsker du at have en supportfunktion i dagligdagen og være omdrejningspunktet for at få enderne til at hænge sammen i en omskiftelig projektvirksomhed? Så er jobbet som Projektkoordinator i Norisol lige noget for dig.

Vi leder efter en dygtig projektkordinator, gerne med uddannelse indenfor økonomi, der motiveres af selvstændige opgaver og som har et helt særligt "service og support-gen".
Stillingen er enten med fast kontor i Kalundborg eller Skælskør.

Vi er en større stabil virksomhed, som har fejret 45 års jubilæum. Vi er stolte af vores store medarbejdertilfredshed og loyalitet og at alle bidrager positivt til at fastholde vores Norisol-kultur. Og det har vi kun opnået ved at tilbyde gode arbejdsforhold.  Vi er også stolte af at have gode faste kunder, som bruger os igen og igen.

I stillingen som Projektkoordinator vil du få en udfordrende og spændende hverdag og med stor frihed til at præge dine opgaver. Du vil i det daglige referere til Regionsdirektøren, og sammen med det øvrige team vil du være med til at skabe vækst i hele Region Øst.

 

Hovedopgaver og ansvarsområder:

 • Support til Regionsdirektør og projektledere herunder opfølgning på aktiviteter og deadlines
 • Support ved udarbejdelse af tilbud og projektdokumenter
 • Support til udarbejdelse af prækvalifikationsmateriale
 • Assistance med projektstyring i ERP-program
 • Fakturering 
 • Support ifm. analyse af KPI-rapport og stadevurdering
 • Løbende administrative og praktiske opgaver 

Om dig

Din uddannelsesbaggrund er ikke vigtig. Du kan være uddannet på kontor, du kan have en håndværksmæsig bagrund eller du kan have en relevant uddannelse indenfor f.eks. økonomi. Det er en klar fordel, hvis du har erfaring med projektadministration. Du har tjek på it og økonomi og kan se muligheder for at effektivisere og digitalisere både store og små opgaver.


Som person er du løsningsorienteret og imødekommende og indgår naturligt i nye relationer. Du kan planlægge og styre processer samt tilegne dig ny viden og omsætte den til praksis. Du er ansvarsfuld, har gennemslagskraft og udviser overskud også i hektiske perioder. Du har sans for detaljen og kan prioritere og strukturere dine opgaver. Du er en teamplayer, har gode kommunikative evner, taler og skriver et perfekt dansk og kommunikerer ubesværet på engelsk i både skrift og tale.


 

Vi tilbyder

 • En spændende hverdag med opgaver, der spænder bredt - lige fra den daglige koordinering og samarbejde med kollegerne
 • Et selvstændigt og ansvarsfuldt job, som en del af et engageret og professionelt team
 • Gode muligheder for faglig og personlig udvikling
 • Muligheder for spændende udfordringer i en virksomhed præget af forandringer og stor fremgang
 • Gode løn- og ansættelsesvilkår, som forhandles individuelt i forhold til dine kvalifikationer og erfaring
 

Ansøgning

Vil du vide mere om stillingen kan du kontakte Regionsdirektør Jørgen Faber Klausen: 2525 9176 eller HR- og kommunikationschef Dorthe Absalon: 4178 4146.
Ansøgning og CV sendes til job@norisol.com hurtigst muligt.
 
Del på Facebook  Del på LinkedIn
Forrige
30. marts 2023
Projektkoordinator
Elsker du at have en supportfunktion i dagligdagen og være omdrejningspunktet for at få enderne til at hænge sammen i en omskiftelig projektvirksomhed? Så er jobbet som Projektkoordinator i Norisol lige noget for dig.
Læs indlæg
2. januar 2023
Værkstedsmontører Skælskør
Vi har travlt på vores værksted i Skælskør og søger dygtige værkstedmontører, som kan hjælpe med at fremstille i tyndplade til beklædning af industriisolering mv.
Læs indlæg
21. december 2022
Projektleder for teknisk isolering,  København
Vi søger branchens bedste projektleder til vores team i Glostrup. Har du det rette drive og erfaring fra branchen, så har vi jobbet til dig.
Læs indlæg
CVR nr. DK 80 14 92 12
info@norisol.dk
+45 70 11 77 44
     
Norisol A/S
Smedeland 11
2600 Glostrup
Region Øst
Industrivej 33
4230 Skælskør
Region Syd
Værkstedsvej 1
7000 Fredericia
Region Nord
Langerak 85
9900 Frederikshavn
Norisol A/S | Smedeland 11 | 2600 Glostrup | Tlf.: +45 70 11 77 44