Karriere
Om Norisol
Afdelinger / Kontakt

Facader i P-huse

Bilerne står parkeret bag spændende og smukke facader

Hurtige fakta om

P-huse Facader - Norisol hjælper med at gøre P-huse til arkitektoniske perler

  • Specialviden om konstruktioner
  • Innovative løsninger
  • Professionelle montører
  • Udvikling af optimale løsninger

Indhent tilbud

Kontakt os og vi hjælper dig med at træffe den rigtige beslutning.
Facader i P-huse
Hos Norisol har vi travlt med at gøre P-huse rundt om i Danmark til arkitektoniske perler – skal vi også hjælpe dig?

Flere og flere bygger P-huse, som alternativ til de dyre, underjordiske parkeringskældre. Det giver faktisk mulighed for at gøre bybilledet endnu mere spændende med facader lavet af materialer som alu. strækmetal, perforeret stål, strækmetal af cortén stål og ofte kombineret med grønne elementer som klatreplanter. Parkeringshusene fremstår elegante og transparente og er således både funktionelle og æstetiske.

Læs mere om vores ekspertise nedenfor og kontakt os gerne, hvis du også ønsker at forskønne dit P-hus.
Kontakt Norisol

Eksperter på området


Vi har de seneste år oplevet en øget efterspørgsel på vores særlige ekspertise inden for tyndpladefacader til P-huse. Det er vores ”Construction” afdeling, som arbejder med lukningsopgaver og tyndpladekonstruktioner med særligt fokus på innovative løsninger.

Succesen skyldes ganske enkelt, at vi koncentrerer os om at udvikle optimale løsninger for dig som vores kunde. Vi tager udgangspunkt i en tæt dialog mellem dig, vores kompetente medarbejdere og vores forretningsforbindelser så tidligt i processen som muligt. Du vil opleve, at vi opbygger langvarige partnerskaber med kunder ved at levere netop den ydelse, som skaber størst værdi for dig og tilfører projekter væsentlig værdi ved tidlig involvering.
 

Projekt: P-huset ved Herlev Hospital


På P-huset ved Herlev Hospital udførte vi facaden i alu. strækmetal, som er anodiseret i en mørk bronze-nuance, og som harmonerer med facaderne på hospitalets øvrige nybyggeri.
Ved at vinkle og forskyde strækmetalpladerne gives der en levende facade, der opleves forskelligt fra forskellige vinkler. Det nye parkeringshus er placeret syd for hospitalets nye Akuthus og bliver omgivet af grønne områder. For at skabe en blød og levende overgang fra det grønne landskab som omgiver parkeringshuset, bliver det grønne element også en integreret del af parkeringshuset. Stedsegrønne klatreplaner der vokser op ad facaden skal danne en grøn base.
Kontakt Norisol Facade
CVR nr. DK 80 14 92 12
info@norisol.dk
+45 70 11 77 44
     
Norisol A/S
Smedeland 11
2600 Glostrup
Region Øst
Industrivej 33
4230 Skælskør
Region Syd
Værkstedsvej 1
7000 Fredericia
Region Nord
Langerak 85
9900 Frederikshavn
Norisol A/S | Smedeland 11 | 2600 Glostrup | Tlf.: +45 70 11 77 44