Produktion
Karriere
Om Norisol
Afdelinger / Kontakt

Niels har været ”gift” med Norisol i 50 år

Dato: 16. december 2020
Guldbryllup med firmaet hører til sjældenhederne, men det er netop hvad Niels Chr. Skov (tv) kunne fejre den 9. august 2020 med Norisol som fast partner gennem 50 år.

Gennem sin 50 år lange karriere hos Norisol har Niels primært arbejdet med isolering.

Niels startede som fejedreng i IKAS som 14 årig. Her fik han hurtig interesse for at komme med ud og arbejde på isoleringsopgaverne i firmaet. Han fandt sig godt til rette med arbejdet og blev snart Formand for sit eget arbejdsteam.

Opgavernes karakter har ofte været komplicerede og krævede teknisk indsigt, overblik og praktisk forståelse. Det havde Niels, så ved fusionen mellem Isolerings Consortiet og Norisol tiltrådte han en ny stilling som Projektleder med teknisk isolering på større industrier og kraftværker som speciale.

”Niels har altid været den faste klippe hos sine kollegaer i isolationsbranchen. Han er altid klar med hjælp til sine kollegaer, når opgaverne kræver en viden der ligger uden for det normale spekter. Hans erfaring er betydelig, og han har en dybtgående teknisk indsigt, som er meget værdifuldt for både kunder og kolleger. ” Udtaler Direktør for Region Nord Vagner K. Jensen og fortsætter ”Jeg er stolt af, at vi som lokal virksomhed kan fastholde og bevare så meget viden i 50 år. Og jeg håber, at vi har glæde af Niels længe endnu.”

Gennem Niels’ store erfaring og indsigt har der ofte været bud efter ham til opgaver i udlandet. Niels har altid taget disse opgaver som en udfordring, som samtidigt har givet ham mulighed for at rejse ud og opleve andre lande. Og Niels er stadig frisk på nye opgaver i Norisol, hvor han senest har stået for en større renoveringsopgave på Amager Ressource Center.
 

Der vil blive afholdt en reception for Niels for inviterede samarbejdsrelationer og kolleger den 14.8.


(Niels vil modtage Den Kongelige Belønningsmedalje på et senere tidspunkt, da den er forsinket pga. Corona.)

Norisol er en førende service- og entreprenørvirksomhed, der inden for energi, industri, marine og byggesektoren bidrager til høj værdiskabelse hos vores kunder. Dette sker gennem levering af konkurrencekraftige totalløsninger, som bl.a. reducerer energiforbruget og nedbringer den globale opvarmning. Vores discipliner er teknisk isolering, stillads, facadeløsninger og indretning.

Norisol i Frederikshavn beskæftiger sig hovedsageligt med marine aptering samt teknisk isolering. Vi har egne produktionsfaciliteter, som omfatter et møbelsnedkeri og pladeværksted med topmoderne maskiner. På vores snedkerværksted producerer vi flere forskellige møbelserier i såvel standardstørrelser som specialstørrelser og specialdesigns. Vores møbler er i høj kvalitet og fremstilles i et bredt udvalg af træsorter, laminater og andre materialer. Vi leverer og monterer komplet indretning af kahytter, messer, kabysser, restauranter, lounge-områder, fællesrum, broer og vaskerier. Vi varetager apteringen ombord på alle typer af skibe og platforme, nærmere beskrevet alt fra stålet til det færdige interiør.

Fordi vi har langvarige og loyale kunderelationer er vi en foretrukken leverandør til de største værfter og rederier i Norden. Og nu fokuserer vi yderligere på internationalt salg.

Norisol A/S beskæftiger ca. 500 medarbejdere på landsplan, heraf er de ca. 150 i Frederikshavn.
Del på Facebook  Del på LinkedIn
Forrige
15. april 2021
Akustik- og støjspecialist fejrer 40-års jubilæum i Norisol
Det er en stor begivenhed og præstation at kunne opnå et 40-års jubilæum i dag. Vi værdsætter meget at en medarbejder vælger at bruge hele sit arbejdsliv i Norisol. Peter har været én af grundpillerne i at Norisol er blevet så vigtig en spiller på markedet – det er både hvad angår hans kompetencer i
Læs indlæg
25. marts 2021
Norisol Bygger på Absalon i Kalundborg
Norisol er lige nu i gang på det næsten 5000m2 store byggeri i Campus Kalundborg, som skal rumme Professionshøjskolen Absalon med studerende særligt indenfor bioteknologi.
Læs indlæg
18. marts 2021
Norisol hjælper eldrevne havnebusser i drift
Norisol har foretaget reparationer af termisk isolering på rør, frostsikring af batterirum samt brandisolering på Havnebusserne.
Læs indlæg
CVR nr. DK 80 14 92 12
info@norisol.dk
+45 70 11 77 44
     
Norisol A/S
Mileparken 20E
2740 Skovlunde
Region Øst
Industrivej 33
4230 Skælskør
Region Syd
Værkstedsvej 1
7000 Fredericia
Region Nord
Langerak 85
9900 Frederikshavn
Norisol | Mileparken 20E | 2740 Skovlunde | Tlf.: +45 70 11 77 44