Produktion
Karriere
Om Norisol
Afdelinger / Kontakt
Marine

Hos Norisol får du alt inden for aptering

Hurtige fakta om

Marine

  • Lorem ipsum dolor 
  • Sit amet consectetur nostra massa lectus urna inceptos
  • Adipiscing elit semper nisi
  • Ut eget enim eleifend 

Indhent tilbud

Kontakt os og vi hjælper dig med at træffe den rigtige beslutning.

Marine interiør

Hos Norisol får du alt inden for marine-interiør – lige fra enkeltprodukter til hele apteringer. Vores dygtige snedkere fremstiller unikt interiør skræddersyet til dine behov, og ud over det har vi en lang række leverandører og samarbejdspartnere at trække på, så du er sikker på at få marineinteriør i bedste kvalitet.

Ønsker du allerede nu en uforpligtende dialog om dine ønsker, er du meget velkommen til at kontakte en medarbejder i interiør-disciplinen. Du finder en oversigt ved at klikke nedenfor.
Find medarbejder

Marine-interiør – håndværk og sikkerhed i absolut topklasse


I Norisols skibsindretningsteam er vores ekspertise inden for interiør og design, planlægning og indretning samlet. Vi udfører indretnings- og apteringsopgaver på såvel nybygninger som ombygninger og på alle typer fartøjer, som f.eks. færger, krydstogtskibe, fiskefartøjer, diverse hjælpefartøjer og platforme.

Med os får du en ekspert i interiør til marine, og vi har naturligvis den nødvendige viden omkring sikkerhed, som vi tænker ind allerede i design-fasen.

For dig betyder det, at du med os får tryghed for, at der er taget højde for alt, når vi hjælper dig med at renovere, ombygge eller indrette dit fartøj.
 

Andre maritime opgaver


Ud over at hjælpe dig med design og montering af marineinteriør, tilbyder vi dig også at bistå med en lang række andre opgaver. For eksempel får du hos os reparation af termisk isolering på rør, brandisolering på skibe, frostsikring og omfattende pakker inden for marine-service.

Kontakt os gerne hvis du har spørgsmål eller forespørgsler til marineinteriør eller vores andre services til skibs- og offshore-branchen, eller indhent et tilbud på din konkrete opgave ved at klikke her »
Kontakt Norisol
Details
CVR nr. DK 80 14 92 12
info@norisol.dk
+45 70 11 77 44
     
Norisol A/S
Mileparken 20E
2740 Skovlunde
Region Øst
Industrivej 33
4230 Skælskør
Region Syd
Værkstedsvej 1
7000 Fredericia
Region Nord
Langerak 85
9900 Frederikshavn
Norisol | Mileparken 20E | 2740 Skovlunde | Tlf.: +45 70 11 77 44