Karriere
Om Norisol
Afdelinger / Kontakt

Skibsaptering og erhvervsinventar

Vi designer og specialfremstiller møbler af høj kvalitet til det maritime og erhvervsvirksomheder. Hos os får du en løsning, hvor mange års erfaring
kombineres med faglig nytænkning. Vores erfaring indenfor produktion og montage sikrer en robust og holdbar kvalitet
- mens vores uddannede maskinsnedkere, møbelsnedkere og designere, sikrer kvalitet og brugervenlighed.

Find mere information i vores foldere om Marine, Erhvervsinventar eller den om vores tre Egenproduktioner

Udtalelser fra vores kunder

Se vores kunder
”Uden tvivl Danmarks bedste leverandør af stilladser, der sit amet, ornare consectetur adipiscing elit, sed do eiusmid tempor ut labore et dolore magna aliqua. Quis suspendis risus ultrices viverra maecenas it accumsan. Aliquam tincidunt, augue quis turpis vitae placerat felis diam auctor.

Jacob Juhl-Jensen, JJJ Industri Byg ApS

”Norisol Stillads er som altid professionelle og hurtige, når vi er sent ude eismod tempor incididunt ut labore et dolore miag aliqua. Quis ornare hendrerit, lacus turpis semper nunc, vitae placerat felis diam ut ipsum. In convallis auctor. Donec metis laoreet sed rhoncus. 

Ronja G. Mortensen, Danske Rederier A/S

Få optimal indretning i det rette udtryk

Disciplin: *

Aktuelle kundeprojekter

Se flere projekter
Apteringsupdate
Kabys ombygninger - Thetis klassen
Spabad på fisketrawler
Garderober til ny daginstitution
Anchor

Inden for interiør får du:

 • Skotter, lofter, dørk og døre
 • Komplette kabysser
 • Komplette toilet- og baderum
 • Specialfremstillede møbler
 • Løse møbler, såsom designstole
 • Gardiner, tæpper og andet tilbehør
 • Montering og supervision
 • Komplette møbelpakker
 • Design og produktudvikling
   

Sikre leverancer


Vi har vores egne produktionsfaciliteter, som omfatter et møbelsnedkeri med topmoderne maskiner. Herudover har vi et omfattende net af underentreprenører og leverandører. Dette sikrer dig hurtige, uafhængige og stabile leverancer til vores opgaver.
 

Sammen finder vi de bedste løsninger


På vores snedkerværksted producerer vi flere forskellige møbelserier i såvel standardstørrelser som specialstørrelser og specialdesigns. Vores møbler er i høj kvalitet og fremstilles i et bredt udvalg af træsorter, laminater og andre materialer. Vi sørger for størst mulig funktionalitet og udnyttelse af plads og laver 3D-visualiseringer af vores løsningsforslag. Vi leverer og monterer komplet indretning af kahytter, messer, kabysser, restauranter, lounge-områder, fællesrum, broer og vaskerier. I samarbejde med vores kunder finder vi de løsninger, som er optimale for hvert enkelt projekt.
 

Når vægten er afgørende


På nogle typer fartøjer spiller vægt en afgørende rolle. Her kan vi ud over møbler fremstillet i ultra-lette materialer tilbyde levering og montering af letvægtskotter, -lofter og -dørk.
 

Få specialister i skibsindretning og aptering


Vores projekter udføres af teams af specialuddannede projektledere, møbelsnedkere og montører, som har mange års erfaring og sætter kvaliteten i højsædet. Vi leverer også produkter, der overholder Norsok-standarden.

Vores interiørteams assisterer med store som små indretnings- og apteringopgaver på alle størrelser og typer af skibe og platforme. Vi håndterer turnkey-projekter og delprojekter eller levering af materialepakker alt efter behov. Herudover tilbyder vi alt inden for skibsisolering samt levering og montering af køle- og fryserum.

Kontakt os, og vi kommer gerne med kreative og anvendelige forslag til netop din indretningsopgave. Vores erfaring samt specielle IT-programmer, dygtige og fleksible projektledere og montører betyder, at vi sammen med dig finder de optimale løsninger – også der, hvor pladsen er trang og tilgængeligheden kompliceret.
Kontakt Norisol Interiør
CVR nr. DK 80 14 92 12
info@norisol.dk
+45 70 11 77 44
     
Norisol A/S
Smedeland 11
2600 Glostrup
Norisol A/S
Cikorievej 70
5220 Odense
Region Øst
Industrivej 33
4230 Skælskør
Norisol A/S
Vodbindervej 4
9850 Hirtshals

 
Region Syd
Værkstedsvej 1
7000 Fredericia
Region Nord
Langerak 85
9900 Frederikshavn
Norisol A/S | Smedeland 11 | 2600 Glostrup | Tlf.: +45 70 11 77 44