Produktion
Karriere
Om Norisol
Afdelinger / Kontakt

Skibsindretning og aptering

Hos Norisol får du design og specialfremstilling af møbler i højeste kvalitet til alle typer skibe og platforme, og vi laver 3D-visualiseringer af vores løsningsforslag. I Norisols skibsindretningsteam er vores ekspertise inden for interiør og design, planlægning og indretning samlet. Vi udfører indretnings- og apteringsopgaver på såvel nybygninger som ombygninger og på alle typer fartøjer, som f.eks. færger, krydstogtskibe, fiskefartøjer, diverse hjælpefartøjer og platforme.

Udtalelser fra vores kunder

Se vores kunder
”Uden tvivl Danmarks bedste leverandør af stilladser, der sit amet, ornare consectetur adipiscing elit, sed do eiusmid tempor ut labore et dolore magna aliqua. Quis suspendis risus ultrices viverra maecenas it accumsan. Aliquam tincidunt, augue quis turpis vitae placerat felis diam auctor.

Jacob Juhl-Jensen, JJJ Industri Byg ApS

”Norisol Stillads er som altid professionelle og hurtige, når vi er sent ude eismod tempor incididunt ut labore et dolore miag aliqua. Quis ornare hendrerit, lacus turpis semper nunc, vitae placerat felis diam ut ipsum. In convallis auctor. Donec metis laoreet sed rhoncus. 

Ronja G. Mortensen, Danske Rederier A/S

Få optimal indretning i det rette udtryk

Disciplin: *

Aktuelle kundeprojekter

Se flere projekter
Nybygning HM95 August
Nybygning S281 Elin
Aptering på Norsk fiskebåd
Konvertering af 100 meter fiskeskib
Anchor

Inden for skibsindretning og aptering får du:

  • Specialfremstillede møbler
  • Løse møbler
  • Gardiner, tæpper og andet tilbehør
  • Vægge, lofter, gulve og døre
  • Komplette kabysser
  • Komplette toilet- og baderum
  • Ultra-letvægtsprodukter
  • Montering og supervision
  • Komplette møbelpakker
  • Design og produktudvikling

Sikre leverancer


Vi har vores egne produktionsfaciliteter, som omfatter et møbelsnedkeri med topmoderne maskiner. Herudover har vi et omfattende net af underentreprenører og leverandører. Dette sikrer dig hurtige, uafhængige og stabile leverancer til vores opgaver.
 

Sammen finder vi de bedste løsninger


På vores snedkerværksted producerer vi flere forskellige møbelserier i såvel standardstørrelser som specialstørrelser og specialdesigns. Vores møbler er i høj kvalitet og fremstilles i et bredt udvalg af træsorter, laminater og andre materialer. Vi sørger for størst mulig funktionalitet og udnyttelse af plads og laver 3D-visualiseringer af vores løsningsforslag. Vi leverer og monterer komplet indretning af kahytter, messer, kabysser, restauranter, lounge-områder, fællesrum, broer og vaskerier. I samarbejde med vores kunder finder vi de løsninger, som er optimale for hvert enkelt projekt.
 

Når vægten er afgørende


På nogle typer fartøjer spiller vægt en afgørende rolle. Her kan vi ud over møbler fremstillet i ultra-lette materialer tilbyde levering og montering af letvægtskotter, -lofter og -dørk.
 

Få specialister i skibsindretning og aptering


Vores projekter udføres af teams af specialuddannede projektledere, møbelsnedkere og montører, som har mange års erfaring og sætter kvaliteten i højsædet. Vi leverer også produkter, der overholder Norsok-standarden.

Vores interiørteams assisterer med store som små indretnings- og apteringopgaver på alle størrelser og typer af skibe og platforme. Vi håndterer turnkey-projekter og delprojekter eller levering af materialepakker alt efter behov. Herudover tilbyder vi alt inden for skibsisolering samt levering og montering af køle- og fryserum.

Kontakt os, og vi kommer gerne med kreative og anvendelige forslag til netop din indretningsopgave. Vores erfaring samt specielle IT-programmer, dygtige og fleksible projektledere og montører betyder, at vi sammen med dig finder de optimale løsninger – også der, hvor pladsen er trang og tilgængeligheden kompliceret.
Kontakt Norisol Interiør
CVR nr. DK 80 14 92 12
info@norisol.dk
+45 70 11 77 44
     
Norisol A/S
Mileparken 20E
2740 Skovlunde
Region Øst
Industrivej 33
4230 Skælskør
Region Syd
Værkstedsvej 1
7000 Fredericia
Region Nord
Langerak 85
9900 Frederikshavn
Norisol | Mileparken 20E | 2740 Skovlunde | Tlf.: +45 70 11 77 44