Produktion
Karriere
Om Norisol
Afdelinger / Kontakt

Faciliteter Teknisk isolering

Hurtige fakta om

Faciliteter Teknisk isolering

  • Lorem ipsum dolor 
  • Sit amet consectetur nostra massa lectus urna inceptos
  • Adipiscing elit semper nisi
  • Ut eget enim eleifend 

Indhent tilbud

Kontakt os og vi hjælper dig med at træffe den rigtige beslutning.

Faciliteter

PLADEVÆRKSTEDER


Beklædning af isoleringen er ofte nødvendig – både af hensyn til materialernes holdbarhed og eventuelle tekniske- eller hygiejnekrav, vejrforhold mv., men også af æstetiske årsager. Her kan der være tale om forskellige former for coating, beklædning med pvc-folie mv., men ofte beklædes med kapper af tyndplade. Pladekapperne specialfremstilles på vores egne værksteder, hvor vi råder over alt moderne udstyr til forarbejdning af alle typer tyndplade.

Der er også udskærings- og tilpasningsopgaver, som ikke kan klares mekanisk. Her træder vores dygtige medarbejdere på værkstedet til med en imponerende håndværksmæssig tilgang. Her er tale om ægte håndværk.
 
Knap tekst

SYSTUER TIL ISOLERINGSPUDER


Ud over pladeværksteder har vi også systuer, hvor vi specialfremstiller isoleringspuder. Puderne fremstilles ofte til maskine- og motordele, og udformes så de giver mulighed for adkomst til aflæsnings- og reguleringsudstyr.
 

KLIPPE- OG BUKKEARBEJDE


Vi specialfremstiller efter mål og klipper, bukker og leverer alle typer profiler og afdækninger i størrelse, materiale og farve lige efter dit valg – og i længder på op til 4 meter.
 

TRÆ- OG MØBELVÆRKSTED


Vores møbelproduktion producerer et bredt sortiment af højkvalitetsmøbler til alle typer skibe. Produktionen fremstiller alle typer faste møbler til kahytter, messer, restauranter, lounges, barer, bro, vaskeri, m.fl. Møblerne leveres ofte som komplette samlede pakker til kunderne.

Udover møbler til skibe fremstiller vi desuden indretningsløsninger til offshore og maritimt relaterede virksomheder.

Produktionens ”state-of-the-art” CNC styret maskinpark sætter os i stand til at serieproducere møblerne tilpasset kundens præferencer i materiale og farver. Afhængigt af skibenes og projekternes karakter fremstiller vi også skræddersyede løsninger i laminat og mange forskellige træsorter.

Herudover har vi dygtige snedkere, som kan udføre dekorationsopgaver, hvor træ udskæres og dekoreres efter traditionelle metoder.
 
Details
CVR nr. DK 80 14 92 12
info@norisol.dk
+45 70 11 77 44
     
Norisol A/S
Mileparken 20E
2740 Skovlunde
Region Øst
Industrivej 33
4230 Skælskør
Region Syd
Værkstedsvej 1
7000 Fredericia
Region Nord
Langerak 85
9900 Frederikshavn
Norisol | Mileparken 20E | 2740 Skovlunde | Tlf.: +45 70 11 77 44