Karriere
Om Norisol
Afdelinger / Kontakt

Facadestillads - Skræddersyet til din opgave - Norisol

Facadestilladser skræddersyet til din opgave og dine krav

Hurtige fakta om

Facadestillads - Skræddersyet til din opgave - Norisol

  • Skæddersyede stilladser til opgaven
  • Sikkerhed i højsædet
  • Fleksibelt materiel
  • Altid uddannede montører

Indhent tilbud

Kontakt os og vi hjælper dig med at træffe den rigtige beslutning.

Facadestilladser

Hos Norisol får du facadestilladser skræddersyet til din opgave og dine krav. Vi gør en dyd ud af at montere stilladset med mindst mulig gene for eventuelle igangværende arbejder, og du får altid sikkerhed for, at stilladset bliver monteret af medarbejdere med mange års uddannelse inden for feltet.

Læs mere om facadestilladser nedenfor eller kontakt os allerede nu og få en uforpligtende dialog om dit næste projekt – du finder en medarbejder i stillads-disciplinen ved at klikke nedenfor.
Kontakt Norisol

Stor erfaring med facadestilladser og branchens bedste sikkerhed


Norisols medarbejdere har alle høj anciennitet i firmaet, og det betyder, at du altid møder stilladsmontører med solid faglig viden.

For dig betyder det, at du får den bedste løsning inden for facadestilladser, og at du med os får en sparringspartner, der i langt de fleste tilfælde kan nedsætte den samlede byggeproces på grund af vores store erfaring med effektivisering.

Vi gør brug af stilladstype +8, som er det mest fleksible stilladssystem og dermed velegnet til nærmest alle stilladsopbygninger. Derfor – når du vælger os som leverandør og montør af facadestilladser – har vi altid en løsning, der kan tilpasses dit projekt.

Hos Norisol har vi herudover ekstremt høje sikkerhedsstandarder, og det giver dig tryghed for, at facadestilladserne fra os giver de mest optimale og forsvarlige arbejdsbetingelser for brugerne.
Har du behov for inddækning for at skærme for vind og vejr? Den klarer vi også for dig – læs mere om stilladsinddækning her »
 

Kontakt Norisol og hør mere om facadestilladser


I vores stilladssektion er vores projektledere klar til at tage dialogen med dig om facadestilladser til dit næste projekt.
Klik på knappen nedenfor og kom til vores kontaktside for stilladsafdelingen – så hjælper vi dig videre.
Kontakt Stillads afdelingen
CVR nr. DK 80 14 92 12
info@norisol.dk
+45 70 11 77 44
     
Norisol A/S
Smedeland 11
2600 Glostrup
Region Øst
Industrivej 33
4230 Skælskør
Region Syd
Værkstedsvej 1
7000 Fredericia
Region Nord
Langerak 85
9900 Frederikshavn
Norisol A/S | Smedeland 11 | 2600 Glostrup | Tlf.: +45 70 11 77 44