Karriere
Om Norisol
Afdelinger / Kontakt
 
 

Facader – renovering og nybyggeri

Vi giver din facade et ansigtsløft eller udvikler en indbydende og arkitektonisk tilsvarende løsning ved nybyggeri.

Hos Norisol udfører vi facadeentrepriser og ønsker du det, bistår vi gerne med forslag til design, udførelse og optimering af projektet. 

 Du er  meget velkommen til at finde en kontaktperson i vores facadesektion og stille de spørgsmål, du må have.

Udtalelser fra vores kunder

Se vores kunder
”Uden tvivl Danmarks bedste leverandør af stilladser, der sit amet, ornare consectetur adipiscing elit, sed do eiusmid tempor ut labore et dolore magna aliqua. Quis suspendis risus ultrices viverra maecenas it accumsan. Aliquam tincidunt, augue quis turpis vitae placerat felis diam auctor.

Jacob Juhl-Jensen, JJJ Industri Byg ApS

”Norisol Stillads er som altid professionelle og hurtige, når vi er sent ude eismod tempor incididunt ut labore et dolore miag aliqua. Quis ornare hendrerit, lacus turpis semper nunc, vitae placerat felis diam ut ipsum. In convallis auctor. Donec metis laoreet sed rhoncus. 

Ronja G. Mortensen, Danske Rederier A/S

Det visuelle udtryk skaber bygningens stil

Disciplin: *

Aktuelle kundeprojekter

Se flere projekter
Gangbro i Lufthavn
Facader på Warehouse
Beklædning af landgang
Facader på P-hus ved Herlev Hospital
Anchor

Pust nyt liv i den ældre ejendom


En facaderenovering forskønner udtrykket på den eksisterende bygning, og du får nærmest uendelige muligheder for at skabe det udtryk på facaden, du ønsker.

Vi opererer inden for alle konstruktionstyper ved nybyggeri og renovering i materialer som kobber, stål, aluminium, corten og tombak. Selve materialebearbejdningen foregår i stor udstrækning på egne værksteder, hvor vi råder over de nødvendige maskiner og udstyr – i sidste ende effektiviserer det processen for dig, fordi vi ikke har fordyrende og forsinkende mellemled.

 Variationsmulighederne i opbygningen og udtrykket er næsten uendelige for facader og tag, hvor de forskellige materialetyper og konstruktive sammenhænge er med til at give bygningen netop det ønskede æstetiske udtryk.
 

Energirigtige og innovative facadeløsninger


Din fordel ved at bruge Norisol er også, at vi kontinuerligt udvikler nye og forbedrede montage- og befæstigelsesmetoder, som både øger kvaliteten og nedbringer montagetiden.

Det er ligeledes vigtigt for os altid at tænke de mest energirigtige materialer ind i projekterne, således at energiforbruget i byggeriet nedbringes mest muligt.

Derfor får du med Norisol både effektiv montering og store besparelser mange år efter som følge af vores energibesparende løsninger.
 

Facaderenovering i verdensklasse og med den højeste sikkerhed


Vores dygtige teknikere og montører har mange års erfaring med alle typer og størrelser af lukningsentrepriser. Gennem hele udførelsesforløbet er kvalitetssikring og sikkerhed på arbejdspladsen vigtige parametre, som alle vores medarbejdere til stadighed har fokus på.

Kontakt os, vi kommer gerne med kreative og anvendelige forslag til netop din lukningsopgave. Vi rådgiver også omkring energioptimering af eksisterende bygninger både med hensyn til klimaskærm og isolering af tekniske installationer, ligesom vi tilbyder alt inden for stilladsentrepriser. Vores effektive projektteams med kompetente projektledere i spidsen sikrer, at entrepriserne udføres til den aftalte tid, kvalitet og pris.
CVR nr. DK 80 14 92 12
info@norisol.dk
+45 70 11 77 44
     
Norisol A/S
Mileparken 20E
2740 Skovlunde
Region Øst
Industrivej 33
4230 Skælskør
Region Syd
Værkstedsvej 1
7000 Fredericia
Region Nord
Langerak 85
9900 Frederikshavn
Norisol | Mileparken 20E | 2740 Skovlunde | Tlf.: +45 70 11 77 44