Karriere
Om Norisol
Afdelinger / Kontakt

Design og projektering

Hurtige fakta om

Design og projektering

  • Design og produktudvikling
  • 3D og visualisering
  • Optimering af projekt
  • Bedste løsningsforslag

Indhent tilbud

Kontakt os og vi hjælper dig med at træffe den rigtige beslutning.

Innovative designløsninger og optimering af projekter

I Norisol bruger vi aktivt tegningsmateriale som en platform til kommunikation mellem os selv og kunden. Samme tegningsmateriale anvendes i produktionen og sikrer dermed overensstemmelse mellem det aftalte og det endelige produkt. Derudover gør visualisering beslutningsprocessen nemmere og valget af materialer bliver nemt og spændene.
 
Godt design forhøjer kvaliteten og oplevelsen. I Norisol har vi kompetencerne til at sikre dette. Om man kommer med et færdigt projekt, en skitse eller en idé, så hjælper vi med at realisere det
Find kontaktpersoner

Marine

Vi designer og specialfremstiller møbler af høj kvalitet tilalle typer skibe og platforme og laver 3D-visualiseringer af vores løsningsforslag. I Norisols skibsindretningsteam er vores ekspertise inden for interiør og design, planlægning og indretning samlet. Vi udfører indretnings- og apteringsopgaver på såvel nybygninger som ombygninger og på alle typer fartøjer, som f.eks. færger, krydstogtskibe, fiskefartøjer, diverse hjælpefartøjer og platforme.

Vores teams assisterer med store som små indretnings- og apteringopgaver på alle størrelser og typer af skibe og platforme. Vi håndterer turnkey-projekter og delprojekter eller levering af materialepakker alt efter behov. Herudover tilbyder vi alt nden for skibsisolering samt levering og montering af køle- og fryserum.
Kontakt os, og vi kommer gerne med kreative og anvendelige forslag til netop din indretningsopgave. Vores erfaring samt specielleIT-programmer, dygtige og fleksible projektledere og montører betyder, at vi sammen med dig finder de optimale løsninger også der, hvor pladsen er trang og tilgængeligheden kompliceret.

Erhvervsinventar

Det er en stor hjælp for vores kunder, at vi tilbyder tegning og visualisering tidligt i processen. Når vi leverer møblerne, er inventarets udseende og udtryk i overensstemmelse med forventningerne.

Ofte ændres designet løbende, da 3D billederne hjælper med at optimere udformingen, farverne og materialerne på skranker, barer, reoler, borde, skabe, mm.

CVR nr. DK 80 14 92 12
info@norisol.dk
+45 70 11 77 44
     
Norisol A/S
Smedeland 11
2600 Glostrup
Norisol A/S
Cikorievej 70
5220 Odense
Region Øst
Industrivej 33
4230 Skælskør
Norisol A/S
Vodbindervej 4
9850 Hirtshals

 
Region Syd
Værkstedsvej 1
7000 Fredericia
Region Nord
Langerak 85
9900 Frederikshavn
Norisol A/S | Smedeland 11 | 2600 Glostrup | Tlf.: +45 70 11 77 44