Produktion
Karriere
Om Norisol
Afdelinger / Kontakt

Marine design

Den rigtige løsning første gang

Hurtige fakta om

Design

  • Godt design forhøjer kvaliteten og oplevelsen
  • Beslutninger kan tages under drift, ved hjælp af tegninger
  • Designet kan være klar inden værftsbesøget
  • Visualisering gør beslutningsprocessen nemmere

Indhent tilbud

Kontakt os og vi hjælper dig med at træffe den rigtige beslutning.
Marine design
Vores designafdeling hjælper med at omsætte dine behov og ønsker til konkrete produkter, som produceres i vores eget specialværksted. Hos os får du en digital visualisering af det enkelte marine-produkt eller af den hele aptering, og oftest får du også fysiske vareprøver af de materialer, du vælger, så du får en fornemmelse af helhedsresultatet.

Standardprodukter som køjer, borde, skabe og reoler bestilles ofte efter dine specifikke mål. På steder, hvor plads eller skævheder er et stort problem, kan vores dygtige snedkere og designere hurtigt lave en kompromisløs løsning, som designmæssigt også passer til de eksisterende omgivelser.

Større opgraderinger betyder ofte, at der er mange store beslutninger og praktiske ting at tage stilling til.  Her tilbyder vi dig at tegne hele apteringen eller området, så vi i samarbejde med dig kan udvikle en løsning, hvor alle aspekter er tænkt med. Du får selvfølgelig mulighed for at se resultatet, evt. præsentere det for involverede parter, og efterfølgende vende tilbage til os med tilføjelser/ændringer. Dette er med til at optimere processen fra idé til færdigt produkt, og det sikrer, at du får den rigtige løsning første gang.

Til sidst tilbyder vi dig også marine design og 3D-visualisering af både enkelte produkter og hele apteringer – og naturligvis tegner og designer vi helt efter dine ønsker og behov.

Ønsker du en uforpligtende dialog om marine design, er du meget velkommen til at kontakte os og høre om, hvordan vi hjælper dig med at virkeliggøre din vision.

Find en kontaktperson i marinedisciplinen ved at klikke nedenfor – alternativt er du velkommen til at ringe på telefon 70 11 77 44, og så stiller vi dig videre til den helt rette person.
 
Kontakt Norisol Interiør Se Interiør projekter
Main content
Details
CVR nr. DK 80 14 92 12
info@norisol.dk
+45 70 11 77 44
     
Norisol A/S
Mileparken 20E
2740 Skovlunde
Region Øst
Industrivej 33
4230 Skælskør
Region Syd
Værkstedsvej 1
7000 Fredericia
Region Nord
Langerak 85
9900 Frederikshavn
Norisol | Mileparken 20E | 2740 Skovlunde | Tlf.: +45 70 11 77 44