Karriere
Om Norisol
Afdelinger / Kontakt

Alu og stål

Æstetik, funktionalisme og økonomi går op i en højere enhed

Hurtige fakta om

Facade tyndplade Alu stål - Æstetik, funktionalisme og økonomi

  • Mange designmuligheder
  • Vedligeholdelsesfrit
  • Miljøvenligt
  • Bæredygtigt

Indhent tilbud

Kontakt os og vi hjælper dig med at træffe den rigtige beslutning.

Jorden består af alu og stål

Alu og stål er verdens mest genanvendte materiale. Stål og andre metaller forsvinder ikke efter brug. Det er de rene grundstoffer, det vil sige det rene jern, det rene aluminium og det rene zink. Det er ikke organiske forbindelser der bliver nedbrudt med tiden. Kendetegnet for metallerne er også af de ikke afgiver dampe eller lugte. Metallerne optager heller ikke dampe, men er neutrale. Det er en kæmpe fordel for indeklimaet, hvis man ønsker at undgå allergi og overfølsomhed.

Sammen med glas indtager stålplader og aluminium allerede en stor plads som ingrediens i det moderne byggeri, og denne udvikling vil helt sikkert fortsætte i den kommende tid. Mange har den fordom, at stålbeklædning kun egner sig til erhvervsvirksomheder og fabrikshaller – den tankegang vil vi gerne udfordre hos Norisol.

Læs mere om facaderenovering med alu/stål nedenfor og kontakt os meget gerne, hvis du vil i dialog med os om dit næste projekt.
Kontakt os

Uanede designmuligheder og et skridt ind i fremtidens bygningsbeklædning


I de senere år er boligmiljøet forbedret væsentligt for mange mennesker, der bor i boligblokke opført i 60’erne og 70’erne. Her er der efterisoleret og tage gjort tætte, alt sammen med anvendelse af stålpaneler som en smuk og funktionel løsning.

Facaderenovering med stålplader kan faktisk ændre en bygnings karakter fra af se slidt og trist ud til at fremstå som funklende ny. Mulighederne er mange, og kun fantasien sætter grænser. Stålplader fås i et utal af farver og med mange forskellige profileringer.

Fælles er dog, at man med anvendelse af stålplader får en vedligeholdelsesfri og meget robust facade. Facadebeklædning giver samtidig mulighed for en effektiv og miljøvenlig efterisolering af bygningen.


 

CVR nr. DK 80 14 92 12
info@norisol.dk
+45 70 11 77 44
     
Norisol A/S
Mileparken 20E
2740 Skovlunde
Region Øst
Industrivej 33
4230 Skælskør
Region Syd
Værkstedsvej 1
7000 Fredericia
Region Nord
Langerak 85
9900 Frederikshavn
Norisol | Mileparken 20E | 2740 Skovlunde | Tlf.: +45 70 11 77 44